Hvordan redusere matsvinn
Løsning
Visste du at vi kaster bort 1/3 av all maten vi kjøper?
Hva om du kunne gjøre avfall til smak?
Kan matavfall unngås?
Avfallet vårt kan deles inn i tre kategorier: unngås, uunngåelig og muligens unngått.
Reduksjon av matavfall
61% av avfallet kan unngås - mat som kunne blitt spist hvis det hadde blitt styrt bedre,
19% er uunngåelig - ting som teposer eller kyllingben.
Oppskrifter for å redusere matsvinn
20% er klassifisert som mulig å unngå. Dette inkluderer potetskinn, brokkolistengler og bladgrøt etc.
Disse kan spises og nytes, hvis de er riktig forberedt.
Var denne artikkelen nyttig?
Relaterte artikler
- Slik rengjør du og vedlikeholder AEG-ovnen din
- Ovn steker eller steker ujevnt
- Hvordan rengjør frontpanel / dør av aluminiumsovn?
- Fjerning og montering av ovnsdør
- Ovnsklokken går ikke riktig - går saktere/fortere
- Ovnsklokken lar seg ikke stille inn
- Ovnen bruker lang tid på å slå seg på fra standby og viser tre prikker i displayet
- Ovnen viser feil C1, C2, C3 eller C4
- Lutefisk i dampovn
- Kondens/vann/fuktighet samler seg inne i ovnen og mellom glasspanelene